productiemedewerker

Hoge kwaliteit vegan leather: jij gaat het maken

Als Senior Operator bij familiebedrijf Veritex ben je een belangrijke schakel in een eindproduct dat je letterlijk overal kan tegenkomen. In treinen, auto’s, bussen maar ook bij sportmatten en trampolines is kunstleer van Veritex te vinden. Als Senior Operator bedien jij verschillende productiemachines zoals een kleine direct coatmachine, een finishmachine en een nerfmachine. Je bent na een inwerkperiode volledig verantwoordelijk voor de productie met deze machines. Verder word je allround opgeleid, zodat je ook op andere plekken bij onze grotere transfer- en direct coatmachines bij kunt springen. Alles bij elkaar een heel afwisselende en uitdagende functie.

 

 

Jouw werkdag bij Veritex

Je start de dag met een lekkere kop koffie in de kantine en bespreekt nog even de voetbalwedstrijd die gisteren op televisie was. Vervolgens loop je naar de machine waar jij vandaag gecoat materiaal maakt voor een meubelfabrikant en een tentenleverancier. In de middag ga je aan het werk voor een andere klant: een leverancier in de automotive branche waarvoor je de stoffering van het interieur gaat fabriceren. Richting het einde van de werkdag maak je de machines schoon en zorg je dat alles opgeruimd wordt zodat je morgen weer fris van start kan gaan.

 

Dit mag je van ons verwachten

  • Goed salaris conform CAO voor de kunststof, rubber en lijmindustrie (salarisgroei mogelijk): € 2.410 tot € 2.750 bruto per maand
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige pensioenregeling, en naast je vakantiedagen ook adv-dagen
  • Fijne werktijden (geen ploegendiensten)
  • Je kan kiezen of je 32 of 40 uur wilt werken.
  • Een fijn team met leuke en betrokken collega’s

 

Dit breng jij mee

  • Je hebt ervaring als productiemedewerker
  • Je hebt bij voorkeur een VAPRO-opleiding operator/productiemedewerker succesvol afgerond
  • Je werkt en denkt minimaal op VMBO-niveau
  • Je haalt er voldoening uit om een perfect product af te leveren bij onze klanten

 

Creëer je eigen succes bij Veritex

Zie jij jezelf wel werken bij Veritex? Het enige wat jij nog hoeft te doen is contact opnemen met Monique Nederkoorn via nederkoorn@veritex.nl of bel naar 0577 456 345 en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.