De Alamo-collectie is uit voorraad leverbaar in 32 kleuren. Het kunstleer bestaat uit twee lagen PVC-coating met een katoenen breisel als versterking en een tijdloze kalfsleer-structuur genaamd Ternero. Sommige kleuren zijn voorzien van een finishlaag om afgeven op kleding te voorkomen en 7 kleuren zijn bedrukt. De kwaliteit is uit voorraad leverbaar op rollen van 35 m. Metrages zijn tegen een meerprijs ook mogelijk. Afhankelijk van de kleur is het product 140 cm (bedrukt en gefinisht) of 144 cm breed en het gewicht is ca. 590 gr/m2.

De kwaliteit is brandwerend ingesteld, phthalaatvrij en voldoet uiteraard aan REACH. Indien u meer over dit product wilt weten, download dan onze specificatie. Ook adviseren wij u graag over de toepassingsmogelijkheden.

De kleuren kunnen op uw beeldscherm sterk afwijken van de werkelijkheid. Hiervoor zijn een aantal redenen:

  • De foto’s zijn niet genomen van de kleurstandaard (producties kunnen bij onbedrukte kleuren tot een delta E van 1,0 afwijken t.o.v. de kleurstandaard en bij bedrukte kleuren tot een delta E van 1,5).
  • Fotocamera’s leggen de kleur niet vast zoals het menselijke oog. Dit zorgt voor afwijkingen.
  • Kleuren worden ook beïnvloed door uw beeldscherm en de instellingen van uw beeldscherm.

Wij adviseren u derhalve met klem om uw kleurkeuze te bepalen op basis van een fysiek kleurstaal en niet op basis van de foto’s op onze website.

Standaard voorraadkleuren

 

Standaard voorraadkleuren bedrukt