De Alamo-collectie is uit voorraad leverbaar in 32 kleuren. Het kunstleer bestaat uit twee lagen PVC-coating met een katoenen breisel als versterking en een tijdloze kalfsleer-structuur genaamd Ternero. Sommige kleuren zijn voorzien van een finishlaag om afgeven op kleding te voorkomen en 7 kleuren zijn bedrukt. De kwaliteit is uit voorraad leverbaar op rollen van 30 m. Kleinere restrollen mogelijk op basis van beschikbaarheid.  Afhankelijk van de kleur is het product 140 cm (bedrukt en gefinisht) of 144 cm breed en het gewicht is ca. 590 gr/m2.

De kwaliteit is phthalaatvrij en voldoet aan REACH. Bovendien is het product brandwerend ingesteld en voldoet aan FMVSS 302 klasse b (=zelfdovend) en EN 1021 I & II.

De AHF Alamo collectie is biocompatibel conform ISO 10993-5:2009-10. Het is dus niet cytotoxisch en daarmee geschikt voor medische toepassingen.

Het materiaal voldoet aan de eisen gesteld aan stoffering van zitplaatsen t.b.v. motorvoertuigen zoals gesteld in de richtlijn 95/28/EG (R118) van het Europese parlement. Veritex heeft een RDW typegoedkeuring op dit product en het mag daarom toegepast worden voor bekleding in bussen voor openbaar vervoer (ov) en touringcars.

Indien u meer over dit product wilt weten, download dan onze specificatie. Ook adviseren wij u graag over de toepassingsmogelijkheden.

De kleuren kunnen op uw beeldscherm sterk afwijken van de werkelijkheid. Hiervoor zijn een aantal redenen:

  • De foto’s zijn niet genomen van de kleurstandaard (producties kunnen bij onbedrukte kleuren tot een delta E van 1,0 afwijken t.o.v. de kleurstandaard en bij bedrukte kleuren tot een delta E van 1,5).
  • Fotocamera’s leggen de kleur niet vast zoals het menselijke oog. Dit zorgt voor afwijkingen.
  • Kleuren worden ook beïnvloed door uw beeldscherm en de instellingen van uw beeldscherm.

Wij adviseren u derhalve met klem om uw kleurkeuze te bepalen op basis van een fysiek kleurstaal en niet op basis van de foto’s op onze website.

Standaard voorraadkleuren

Standaard voorraadkleuren bedrukt