vacature veritex

De kwaliteit van onze producten hangt nauw samen met de kracht en energie van onze medewerkers. We zijn daarom ook erg betrokken bij onze medewerkers en geven ze graag doorgroeimogelijkheden, want blijven leren vinden we heel belangrijk. Zo blijft je baan leuk en uitdagend.

 

Organisatie Veritex

Inmiddels is Veritex al doorgegeven aan de derde generatie, een echt familiebedrijf dus. Die sfeer is te merken door ons hele bedrijf. Onze collega’s zijn trots op het werk wat ze doen en dat uit zich in een sterk, betrokken en loyaal team. Wil je meer weten over de directie of je mogelijk nieuwe collega’s? Klik dan vooral even hier om meerdere interviews te kunnen lezen.

 

Creëer je eigen succes!

Stroop jij graag je mouwen op en sta jij open voor ontwikkeling? Kom dan werken bij Veritex! We hebben met enige regelmaat een vacature openstaan. Past de vacature niet helemaal bij jou? Een open sollicitatie is natuurlijk ook van harte welkom.

Neem vandaag nog contact op met onze HR-afdeling. Stuur een mail naar Monique Nederkoorn via nederkoorn@veritex.nl of neem telefonisch contact op via 0577 456 345 en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Vacatures