Werken bij Veritex

Lijkt het je wel wat om bij Veritex te werken? Reageer dan op een vacature, maar als we geen vacature hebben openstaan die bij jou past, dan is het altijd mogelijk om open te solliciteren. Stuur dan je cv met motivatie naar nederkoorn@veritex.nl t.a.v. Monique Nederkoorn.

Het zou maar zo kunnen zijn dat we een plekje voor je vrij kunnen maken. Is dat op dit moment helaas niet mogelijk? Dan bewaren we je gegevens graag voor het moment dat er een plekje vrij komt!

Vacatures

Productiemedewerker

We zijn per direct op zoek naar een productiemedewerker. We produceren met een team van iets meer dan 30 collega’s kunstleer, zeildoek en soortgelijke producten op basis van weekgemaakt PVC, vaak met een textiel ter versterking. De producten worden onder andere gebruikt voor bekleding in auto’s, treinen en bussen, en zelfs voor sportmatten en trampolines op de Olympische Spelen.

Je begint in onze mengkamer, waar we de pasta’s voor de strijkerij maken. We zijn er op uit om jou zo divers mogelijk inzetbaar te maken om zodoende flexibel te zijn en het werk afwisselend te houden. De functie biedt perspectief op een vast dienstverband als is gebleken dat dat je goed functioneert en binnen het team past.

Opleidingseisen hebben we niet. We zoeken iemand met gezond verstand, een goede werkmentaliteit en positieve instelling!

Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur. Veritex zorgt goed voor zijn personeel en de arbeidsvoorwaarden bij Veritex zijn erg goed (CAO Kunststof-, Rubber- en Lijmindustrie).

Zie jij jezelf wel bij Veritex werken? Neem dan contact op met onze productieleider Wim Pul via ons centrale telefoonnummer 0577 456 345 of reageer op deze vacature via de website van Indeed.  

Acquisitie door uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.