Werken bij Veritex

Lijkt het je wel wat om bij Veritex te werken? Reageer dan op een vacature, maar als we geen vacature hebben openstaan die bij jou past, dan is het altijd mogelijk om open te solliciteren. Stuur dan je cv met motivatie naar nederkoorn@veritex.nl t.a.v. Monique Nederkoorn.

Het zou maar zo kunnen zijn dat we een plekje voor je vrij kunnen maken. Is dat op dit moment helaas niet mogelijk? Dan bewaren we je gegevens graag voor het moment dat er een plekje vrij komt!

Vacatures

Technisch medewerker Verkoop Binnendienst

Ben jij commercieel en heb je oog voor techniek? Of ben je technisch en heb je commercieel inzicht? En spreekt het je aan om voor een productiebedrijf te werken waarvan je de producten letterlijk overal kunt tegenkomen? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor ons verkoopteam zijn wij namelijk op zoek naar een nieuwe collega.

Veritex is gespecialiseerd in de productie van kunstleer, zeildoek en aanverwante gecoate materialen. Het familiebedrijf bestaat sinds 1933 en heeft daarmee een rijke historie. Wij ontwikkelen en produceren al onze producten zelf voor klanten in binnen- en buitenland, die onze producten weer verwerken in zeer diverse toepassingen. Veritex heeft ruim 30 medewerkers waarvan het grootste gedeelte actief is in de productie.

Wat ga je doen:

Bij Veritex is de binnendienst de spil van het verkoopteam. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over onze producten en de toepassingsmogelijkheden. Je denkt mee over klantspecifieke oplossingen en werkt deze uit in offertes. Je begeleidt het aanbiedings- en ordertraject van A tot Z en werkt hierbij nauw samen met je collega’s van het verkoopteam en van andere afdelingen zoals ontwikkeling, productie en logistiek. Daarnaast ga je je bezighouden met marktonderzoek en marketingprojecten gericht op het ontwikkelen van bestaande én nieuwe markten. Het verder uitbouwen van de presentatie van onze producten en mogelijkheden behoort ook tot je taken.

Jouw profiel:

▪ Je hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond in een technische en/of commerciële richting en hebt al ervaring opgedaan op het gebied van verkoopondersteuning, bij voorkeur in een B-to-B omgeving.

▪ Je hebt technisch inzicht en vindt het leuk om je ons brede assortiment aan producten, specificaties en toepassingen eigen te maken. Je begrijpt wat onze klanten nodig hebben, zodat je ze goed kunt adviseren.

▪ Je spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels en Duits. Als je ook Frans spreekt komt dat goed van pas.

▪ Je kunt goed organiseren, houdt het overzicht en hebt tegelijkertijd ook oog voor detail.

Aanbod:

Veritex biedt een afwisselende baan waarin je je commerciële, technische en organisatorische talenten kunt inzetten en ontwikkelen. Er heerst een informele sfeer waarbij collega’s elkaar graag helpen. Bovendien zorgt Veritex goed voor haar medewerkers. Hard werken en daar goed voor beloond worden. We bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekende pensioenregeling.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en je motivatie waarom je denkt dat deze functie bij jou past naar nederkoorn@veritex.nl t.a.v. Monique Nederkoorn. Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Kasper Buil (0577 456345).