Werken bij Veritex

Lijkt het je wel wat om bij Veritex te werken? Reageer dan op een vacature, maar als we geen vacature hebben openstaan die bij jou past, dan is het altijd mogelijk om open te solliciteren. Stuur dan je cv met motivatie naar sen@veritex.nl t.a.v. Anton Sen.

Het zou maar zo kunnen zijn dat we een plekje voor je vrij kunnen maken. Is dat op dit moment helaas niet mogelijk? Dan bewaren we je gegevens graag voor het moment dat er een plekje vrij komt!

Vacatures

Productiemedewerker

Veritex in Uddel (vlakbij Apeldoorn) is per direct op zoek naar een productiemedewerker. We produceren met een team van iets meer dan 30 collega’s kunstleer, zeildoek en soortgelijke producten op basis van weekgemaakt PVC, vaak met een textiel ter versterking. De producten worden onder andere gebruikt voor bekleding in auto’s, treinen en bussen, en zelfs voor sportmatten en trampolines op de Olympische Spelen.

Je start op onze afdeling opmaak, waar we onze producties verwerken van grote productierollen naar kleinere rollen. Bij het overwikkelen van de productierollen controleren we ook de kwaliteit van het product. Soms snijden we het product in banen en soms snijden we alleen de kanten schoon. Nadat de producties op kokers gewikkeld zijn, worden de rollen ingepakt en verder klaargemaakt voor verzending naar de klant.

Na een inwerkperiode op onze afdeling opmaak zijn er verdere ontwikkelmogelijkheden op andere afdelingen. We proberen onze medewerkers zo divers mogelijk inzetbaar te maken om zo flexibel te zijn en het werk afwisselend te maken. De functie biedt perspectief op een vast dienstverband als is gebleken dat dat je goed functioneert en binnen het team past.

Opleidingseisen hebben we niet. We zoeken iemand met gezond verstand, een goede werkmentaliteit en positieve instelling!

Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur. Kijk ook op onze website www.veritex.nl om een beter idee te krijgen van wat we doen. Veritex zorgt goed voor zijn personeel en de arbeidsvoorwaarden bij Veritex zijn erg goed.

Zie jij jezelf wel bij Veritex werken? Neem dan contact op met onze productieleider Wim Pul via ons centrale telefoonnummer 0577 456 345 of reageer op deze vacature via de website van Indeed.

Acquisitie door uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.